Can I touch your body to heal your soul?

Divine-lll Connection
Tijdsduur: ongeveer 1 uur en 30 min, eerste keer + 15 min kennismaking
Investering in je persoonlijke groei: 175,55 euro ( incl BTW en aftrekbaar als studiekosten)

Deze verbindingssessie begint met een diepte reiniging van al je energetische systemen. Je energetisch systeem wordt opgeschoond van eventuele oude karma, entiteiten, koorden etc. en ook alle chakras worden een voor een opgeschoond. Daarna zal ik door middel van aanraking meer zachtheid creeren in je lichaam zodat er meer ruimte komt voor je fysieke verbinding met je ziel. Het aanraken/masseren gebeurt volledig gekleed. Ervaar je ziel in al zijn of haar eigen schoonheid en energie in alle zachtheid en volledige bewustzijn van je lichaam.

Divine-lll Essence Connection
Tijdsduur: ongeveer 1 uur en 45 min, eerste keer + 15 min kennismaking
Investering in je persoonlijke groei: 255,55 euro, incl BTW

Deze verbindingssessie heeft dezelfde twee onderdelen als de beschreven Divine-lll Connection hierboven. Er zal meer tijd zijn om het fysieke lichaam dieper aan te raken waardoor de energie beter zal stromen. Daarnaast gebruik ik tijdens deze verbindingssessie ook de nieuwetijdskristallen, ascencie kristallen met de allerhoogste frequenties van dit nieuwe gouden Aquarius tijdperk.

In beide bovenstaande Divine-lll Connections werk ik onder andere met Mahatma en Kundelini energie en klanken. Deze sessies worden als een verrijking van het innerlijk pad ervaren maar heeft alleen zin wanneer je er echt voor kiest, er bewust in stapt en je er totaal aan overgeeft. Na de sessie kan het zijn dat fysieke ongemakken, blessures etc zijn verdwenen maar is niet het primaire doel van deze sessies.

Als je geintereseerd bent in een Divine-lll Connection sessie neem dan contact met me op om af te stemmen of dit de juiste stap is voor jou, op dit moment in je leven. Als je interesse hebt voor de mogelijkheden met betrekking tot groepssessie’s, workshops of events kun je contact met me opnemen om te overleggen.