Man-Yee
Man-Yee
Man-Yee
Man-Yee
Man-Yee

Wie ben ik?

Mijn naam is Man-Yee Chung en ik ben van Chinese afkomst. Mijn beide ouders komen uit Hong Kong. Ik heb twee broers en we zijn alle drie geboren in Wageningen.

Het opgroeien in Nederland met zeer tradionele en ongeschoolde Chinese ouders die nooit volledig onderdeel zijn geweest van de Nederlandse samenleving met elk hun eigen trauma’s, was niet eenvoudig. Opvoeding was synomien aan voldoen van de basis behoefte zoals eten en studie was ook belangrijk omdat ze die gelegenheid zelf nooit hebben gehad. Het was geen onwil maar slechts een kwestie van onkunde en onwetendheid.

Het heeft aardig wat tijd gekost voordat ik voor mezelf kon zien dat ik “best of both worlds” kon hebben en zelfs daarna was er nog een lange weg te gaan. Ik heb vele jaren coaching, sprituele workshops, cursussen en opleidingen gevolgd. Nu ben ik blij en trots op mezelf, op de weg die heb afgelegd en hetgeen ik heb bereikt zowel in persoonlijke alsmede spirituele groei. Hiermee wil ik ook iets voor jou betekenen, voor het pad wat jij hebt te gaan.

Los van je bagage uit het verleden,
je omstandigheden in het nu,
of je angsten en zorgen voor de toekomst,
wil ik jou helpen met het bewandelen van jouw pad.

Laat me je ziel in verbinding brengen met de diepste lagen van je fysieke lichaam. In die verbinding kun je weer leven vanuit je ware essentie los van alle beperking en schitteren vanuit jouw alwetende gevoel, allesomvattende licht, oneindige liefde vanuit een basis van constante staat van gelukzaligheid.

Spirituele groei is een verrijking voor een ieders leven en het is mogelijk te integreren op dit moment, in je huidige omstandigheden.

Dvine-In-life-logo-left-purple

Man-Yee